Tråkigt med regn, men samtidigt rätt skönt med mys inomhus.  När lillfisan käkat frukost och kollat på sommarmorgon så puttrade jag omkring lite, gjorde mig redo för träning men fixade lite småsaker här och där, lekte lite osv.  Det tog emot lite att ge sig ut… men väl dressad och uppe på cykeln så kändes det helt OK.

Väl på plats kändes det riktigt nice t.om.
Krigaren i regnställ
På agendan stod Bröst-smiskande – och jag var riktigt laddad.

Började med pull-overs och supersettade dem med Incline Hantelpressar (snebänk).
Pressarna körde jag med ändrad vinkel för varje set, och avslutade med ett ”clusterset”-liknade set, med droppad vinkel.  Så jag körde så många jag orkade, bytte vinkel, direkt på det igen.   lite micropauser o vinkelbyten helt enkelt. BAM

Jag gjorde likadant med hantelflyes efteråt. olika vinklar, stegrande uppåt för att träffa övre delen av pecsen, mer och mer.

Det var fem set på pressarna och pullovers, och minst ett dropset i varje set. och som sagt avlutades med vinkelbyte och micropauser. BAM
pump

Rejält pumpad, med en hyfsad hylla på överdelen av pecsen fick jag den sköna iden att prova lite declinepressar, i smithen.  Sagt och gjort. Jag drog en decline, situpsbänk till smithen och la mig och kände på det.  Kändes fantastiskt.  Så jag lastade på och reppade iväg. Körde både vanligt brettgrepp och lite tightare.    Vred till axeln något i förre pecspasset, så jag ville itne belasta dem , så som jag gör när jag kört tex dips, så denna övning passade perfekt.  Supersettade med Cable flyes.

Sen var jag rätt mör.  Hade tankar på att forstsätta, och hade egentligen velat kasta mig på serratus. men det får bli på något senare pass.

Well…  Nu är det läggdags. Sover alldeles för lite. Mr Kolhydrat Singar off!

Stay With The Fight