Det har varit kalas hela helgen, med tårtor och bakverk och övrigt, och det har slagit rutinerna ur fas och gjort att jag har ätit massa skräp.  Jag har inte tagit mig för någon träning. Borde sprungit, eller cyklat åtminstone. Men nej.   Kroppen var mör efter att ha öppnat upp kranen och kört axlar och armar osv. och sen som grädden på mosen, warriors workout i fredagskväll.

Allt eftersom jag ökar upp träningen ännu mer , så kommer kroppen vänja sig och förhoppningsvis återhämta sig bättre.  Men det är segt i början.

Ryggpasset i fredags tog riktigt bra. Högreps och ryggen skrek.  En ny övning fick döda både min och Johans rygg. Säl-rodden! På bilden är det från första setet. Det var inga direkt höga vikter på sälrodden, tror jag var uppe på 50-60 kg som högst.   Den blir det fler gånger.

Warriors Workout var döroligt!  Salen fylldes med modiga krigare som hade passet som förfest inför helgens drabbningar.  Jag öppnade med en Combat-mix, och vi gick sedan över på övningar för att öka vighet, räckvidd och förbättra sparkar, samt stärka ben och rumpa.  Det var ett plyo-pushup race, som var dödligt. Det bygger upp explosivitet och suger ut musten ur de starkaste. Vi avslutade med box-burpies och fler mits-övningar innan vi knöt ihop säcken med en Body Combat låt.
Perfekt avslut på arbetsveckan och en utmärkt öppning av helgen.

Nu är måndagen här.  Idag ligger axlar och cardio på schemat.

Jag krigar vidare…