Long time, no see!

Krigarens kamp fortsätter – som den alltid kommer göra. Når man ett mål så tar man sikte på nästa.

Vikten ligger strax över 100 pannor nu (100.1 kg i morse), så jag har gått ner några kilo sen i julas, då jag var uppe runt 106kg. Så det känns bra.
Känns lättare att köra t.ex. Body Combat. Härligt. Konditionssatsningen har jag inte riktigt hunnit med, så som jag ville. (skyll) Men jag har vidtagit åtgärder så som att börja cykla till och från jobbet. Enligt runkeeper så bränner jag minst 500 kcal extra om dagen bara på det. Och det är riktigt sköna och tunga backar. Och några schyssta raksträckor där jag kan ta ut mig och pressa på lite. Jag har lite tankar på att ta och baka in ett varv runt stångån när jag cyklat in till jobbet. och få lite löpning på köpet där, när jag ändå är uppvärmd. Kommer bli skönt nu när det blir lite humanare temperatur.

Idag är min födelsedag. Närmare 40 men #jagkrigar vidare! Min födelsedag firade jag bland annat med att besöka tandläkaren – ingen hit. Resten av dagen har varit toppen. Redationsmöte med tårta, firande hemma med familj. Ingen b-day träning idag, men det blev 4 les mills pass i helgen, så jag känner att jag kan behöva vila stockarna lite. Det var Les mills releaser på lördagen, och jag dansade lite Sh’bam och instruerade lite Body Combat. På söndagen så passade jag på att köra lite mer combat med marta, och testa Body Balance efteråt. Balance är riktigt schysst för att öka på rörlighet, vighet samt styrka. Lite som en blandning av tai chi, yoga och pilates. kul!

Body Combat release 59

De senaste månaderna har jag jobbat med ett större uppdrag, där jag sätter en tidning som heter Affärsstaden Linköping. Det är ett nystartat annonsfinansierat månadsmagasin med fokus på det regionala affärslivet i och kring Linköping. Hur kul som helst! Sitter i stan, nära stångån, på tidningsredaktionen och jobbar med tidningen och andra uppdrag för Skapandet. Det har inte blivit mer tid att träna, men iom att jag är i stan är det närmare till gymmet.

Jag kommer skärpa till dieten och sätta igång fas 2, som kommer vara striktare, och kolhydrats-snål. Det kommer ge mig mindre utrymme för fusk (i mitt eget huvud iaf). Samt att jag kommer bli av med ett eller två vätskekilon, hyfsat omgående. Får se hur det känns nu, och hur det fungerar med jobb och familj, samt cyklande emellan. Har bara cyklat i två veckor, och det tar ordentligt på benen. Antar att de vänjer sig, men nu första perioden har jag kännt mig lite sliten (buhu crybaby).

Well… dags att jobba lite, och kanske kolla ett avsnitt av nån serie! ha en bra vecka nu!

Jag krigar vidare…