Helt plötsligt passar man in, med sitt i allmänhetens ögon, överdrivna äggätande!

Långfredagen innebär ett 75 minuters pass på FRISK, i team med frugan min. Det kommer bli en toppenbra start på helgen.

Dieten fortsätter, men jag kommer att äta kolhydrater efter behag,  höja upp en smula och komma tillbaka efter veckans pass. Denna vecka har jag legat bättre till än förra, då jag körde fler träningspass. Men jag lyckades med konststycket att vända upp-och-ned på magen, genom att försöka ösa i mig energi med dubbel-dos MCT olja.  Magen svarade med att paniktömma.  Det rann ur mig tills på förmiddagen, nästa dag.  Så det var svårt att återhämta sig från den dagens trippla pass. Vilket gjorde mig väldigt trött.  Men det är stabilt nu.  Imorse låg jag på 97kg.  Idag mosade jag rygg, utan min vapendragare.  Det gick bra.  Tunga övningar, blandat med lite mer finlir som svider desto mer.  Härligt.

I övrigt blir det både jobb och familj under helgen!

Hur ser din helg ut?  Hoppas det blir bra!

Jag krigar vidare…