Hallå!   Läget med dig?  Det var ett tag sen nu!

Jag har haft fullt upp med livet.  Fyllt 40, tagit BodyPump-licens. Jobbat med tidningsproduktion i första hand.   Min form har gått både upp och ned.   Just nu ligger jag strax under 95 kg, och runt 12% kroppsfett.  Jag har inte kört fullt så tungt som tidigare, till förmån för bättre kontakt istället.  Jag har kört en mer eller mindre strikt diet under hela året, med lite avbräck för semestrar.  Började året på 106 kg.   Jag vill fortsätta ner så jag får bort lite mer av mitt problemområde – ryggfett =)   Nu börjar det blir pepparkakor o annat frestande varje dag, för en familjefar. men det ska nog fungera.

Jag är ambivalent såklart.   Jag är sugen på att lägga energiribban lite högre och kanske bygga på mig lite muskler här på slutet av året.  Men då köra det beräknat fram till julveckorna iaf.   Jag har ingen lust att lägga på mig mer julskinka på ryggen.   Självklart är det inget fel på att ha kroppsfett på sin kropp, men jag, känner att om jag håller på och sliter, för att bli större, starkare, snabbare, uthålligare. Så vill jag också se ut därefter.  Jag det känns bra att vara tight i kroppen..  jag säger inte krut-torr, men att inte bära omkring på massa dövikt =)

Jag har lite projekt för närvarande:   Handstående och muscle ups. Och jag är fortfarande sugen på bättre rörlighet, framför allt i benen. Men det behövs att låsa upp överkroppen för bättre handstående och andra övningar.  Har kommit in lite på L-sit och parallettes.  Kroppsviktsövningar är ju kung.

Du, jag måste iväg.  Kul att se dig igen!