Gruppträning

Hör du mej bae?

Hallå!   Läget med dig?  Det var ett tag sen nu!

Jag har haft fullt upp med livet.  Fyllt 40, tagit BodyPump-licens. Jobbat med tidningsproduktion i första hand.   Min form har gått både upp och ned.   Just nu ligger jag strax under 95 kg, och runt 12% kroppsfett.  Jag har inte kört fullt så tungt som tidigare, till förmån för bättre kontakt istället.  Jag har kört en mer eller mindre strikt diet under hela året, med lite avbräck för semestrar.  Började året på 106 kg.   Jag vill fortsätta ner så jag får bort lite mer av mitt [...]

Glad Påsk!

Helt plötsligt passar man in, med sitt i allmänhetens ögon, överdrivna äggätande!

Långfredagen innebär ett 75 minuters pass på FRISK, i team med frugan min. Det kommer bli en toppenbra start på helgen.

Dieten fortsätter, men jag kommer att äta kolhydrater efter behag,  höja upp en smula och komma tillbaka efter veckans pass. Denna vecka har jag legat bättre till än förra, då jag körde fler träningspass. Men jag lyckades med konststycket att vända upp-och-ned på magen, genom att försöka ösa i mig energi med dubbel-dos MCT olja.  Magen svarade med att paniktömma.  Det rann ur mig tills på förmiddagen, nästa [...]

Äntligen måndag!

Det har varit kalas hela helgen, med tårtor och bakverk och övrigt, och det har slagit rutinerna ur fas och gjort att jag har ätit massa skräp.  Jag har inte tagit mig för någon träning. Borde sprungit, eller cyklat åtminstone. Men nej.   Kroppen var mör efter att ha öppnat upp kranen och kört axlar och armar osv. och sen som grädden på mosen, warriors workout i fredagskväll.

Allt eftersom jag ökar upp träningen ännu mer , så kommer kroppen vänja sig och förhoppningsvis återhämta sig bättre.  Men det är segt i början.

Ryggpasset i fredags tog riktigt bra. Högreps och [...]

Warriors Workout 2013

Jag kallar in alla krigare!!! Warriors workout på FRISK i kväll kl 16:30!
Det kommer bli hur bra som helst. Vi blandar Body Combat med vanliga kampsportsövningar och fys.

Kom dit, ta med en vän eller två. Är du inte medlem på FRISK så ta chansen nu att prova, jag bjuder på träningen idag!
När: Fredag 13 December  •  Kl 16:30 – 17:30
Var: FRISK Sport&Fitness  •  Linköping
Träningen passar alla, nybörjare som erfarna, gammal som ung. Bara man tar fram sin kämparglöd så funkar det.

Hoppas vi ses!!!
Jag krigar vidare…

Kickass Special

Yes mina vänner!

På begäran är den åter, exklusivt för FRISK Sport & Fitness i Linköping!

Body Combat Kickass Special!

Det är 60 minuter av ren Krigar-träning i bästa Combat Style! Vi kör handplockade låtar av undertecknad, som garanterat kickar dig i rätt riktning mot badstrandsformen. Mindre Boxning, mer kickar – I like it!

Missa inte chansen!

Body Combat Kickass Special - Onsdag 10 Juli – 17:45 - På Frisk i Linköping

Kylig, ny vecka

Ny vecka – nya möjligheter!
Sitter på jobbet och jobbar, lyssnandes på inkluderad video (repeat)! Veckans första träningspass blir ett bröst och framsida axelpass med Johan vW!  Bygger upp min egen förväntan och där med en smula fruktan, för vad som komma skall. Snart dax att prestera!

Kommer köpa en ny anteckningsbok. Starta ett nytt kapitel. Jag har inte tagit mig tid att anteckna i paddan på sistone. Vill ha det enklare tror jag.

Ikväll blir det Body Combat!  Ser fram emot det också!  Kommer köra 53an rakt av.

Måste jobba och ladda

Stay With The Fight  /B

Känner suget

Börjar bli riktigt sugen på Body Combat 53 releasen.

Har fått musiken och längtar till Supersaturday som hålls i globen på lördag. Kommer få köra korregrafin för första gången, och sen är det bara att banka in den i kroppen och huvudet.

Här är en teaser! Kan redan känna träningsvärken krypa på, bara genom att titta på den =)

Stay with the Fight

TRX Tuesday

Yes!   Tisdagar är min nya favoritdag, och speciellt morgon.  Förra tisdagen började höstens första morgon-TRX-pass – som jag instruerar. Det är 45 minuter och jag går i princip igenom större delen av kroppen.

Om man ser till att utmana sig och belastar sina muskler ordentligt, så suger det formligen musten ur en. Kvar blir bara ett nöjt leende.    att passet börjar 06:40 gör det bara till en ännu större utmaning =)

Men det handlar om ren skär vilja, och att gå och lägga sig tidigt.  Det kommer förgylla min höst iaf.  Härligt.

Något som förgyllde min kväll ikväll var, när [...]

TGIM

Thank god it’s monday! Ny vecka, första veckan på höstschemat på gymmet. Vilket innebär förändringar för Krigaren. Kommer lägga om min egna träning efter det.
Det lutar absolut åt att ha benträning på lördag tex. Mer om det senare.

Imorse blev det bröst och framsida axlar! Det gick bra trots att jag kände mig trött efter helgens träning. 92,9 KG idag.

 

Kastar med en video från dagens hantelpressar. Inget rekord, men det kändes bra, och jag har inte filmat 50KG pressar.

Yes, inte full ROM när jag ligger under de vikterna, men ändå. Love it – kräver full fokus.

Stay with the Fight!

Brösta upp sig

Idag (tisdag) var en skön morgon!    Sov en smula för länge, men när jag kom upp kändes allt toppen.  Upptäckte att jag hade glömt att koka ägg, så jag slog på några på kokning (när jag väl skulle äta dem efer träningen visade det sig att de var löskokta, haha… fick gula i hela handen).   Lite morgontoalett, sen upp på vågen.  94 kilo idag.  Blev mycket förvånad för jag trodde att Body Combatpasset igår samt TRXpasset skulle ha tömt mig på vätska. Men icke sa nicke.     Har kände mig fyllig men ändå tight idag.  Det [...]