Konditionsträning

Äntligen måndag!

Det har varit kalas hela helgen, med tårtor och bakverk och övrigt, och det har slagit rutinerna ur fas och gjort att jag har ätit massa skräp.  Jag har inte tagit mig för någon träning. Borde sprungit, eller cyklat åtminstone. Men nej.   Kroppen var mör efter att ha öppnat upp kranen och kört axlar och armar osv. och sen som grädden på mosen, warriors workout i fredagskväll.

Allt eftersom jag ökar upp träningen ännu mer , så kommer kroppen vänja sig och förhoppningsvis återhämta sig bättre.  Men det är segt i början.

Ryggpasset i fredags tog riktigt bra. Högreps och [...]

Warriors Workout 2013

Jag kallar in alla krigare!!! Warriors workout på FRISK i kväll kl 16:30!
Det kommer bli hur bra som helst. Vi blandar Body Combat med vanliga kampsportsövningar och fys.

Kom dit, ta med en vän eller två. Är du inte medlem på FRISK så ta chansen nu att prova, jag bjuder på träningen idag!
När: Fredag 13 December  •  Kl 16:30 – 17:30
Var: FRISK Sport&Fitness  •  Linköping
Träningen passar alla, nybörjare som erfarna, gammal som ung. Bara man tar fram sin kämparglöd så funkar det.

Hoppas vi ses!!!
Jag krigar vidare…

Backintervaller – det nya svarta?

Igår kom jag på den eminenta idén att ta med familjen ut på ett intervall äventyr. Jag gav förslaget till min bättre hälft och självklart nappade hon. Mitt förslag var att vi skulle sprinta i Slestadbacken, som ligger i Lambohov, där vi bor.  En lång, seg backe. Har aldrig sprungit där, men åkt downhill med bräda när jag var litet kid =)

Hur som helst. Vi packade oss iväg på våra cyklar med Alma på cykelstolen.  Väl där insåg vi, som min kära fru hade förutspått att det kanske inte var så lämpligt för en liten tjej att stå där [...]

Kickass Special

Yes mina vänner!

På begäran är den åter, exklusivt för FRISK Sport & Fitness i Linköping!

Body Combat Kickass Special!

Det är 60 minuter av ren Krigar-träning i bästa Combat Style! Vi kör handplockade låtar av undertecknad, som garanterat kickar dig i rätt riktning mot badstrandsformen. Mindre Boxning, mer kickar – I like it!

Missa inte chansen!

Body Combat Kickass Special - Onsdag 10 Juli – 17:45 - På Frisk i Linköping

Frisky Friday

Jag var på Frisk på lunchen idag och körde spinning (?), för en gångs skull. Och även TRX. Båda klasserna för Jessica Andersson. Där har vi en till bra kombo.    Den toppar självfallet inte BC o TRX tillsammans, men nära på.

Mina ben höll på att avlida. Jag gav inte max på spinningen, men mer än vad jag hade tänkt mig.  Tänkte mest få lite blod i stockarna, som har varit stumma sen gårdagens benpass.  Efter 30 minuter var det dags att hänga i banden.  Härliga benövningar som fick mig att minnas gårdagen.

Nöjd med lunchen. Bra pass och bra [...]

Härlig PW

Drog på mig viktvästen laddad med 14kg och stack ut med Alma. Mötte upp min kära fru och tog en skön promenad i hyfsat rask takt runt ån.

Underbar start på dagen.

Missa inte gårdagens videoklipp från bröllepasset.

Kolmården runt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Var ute på en morgontur på 4km med start och mål på vildmarkshotellet i Kolmården! Kändes otroligt skönt att ge sig ut denna sagolika morgon. Vilka backar! De sög musten ur mig direkt. Önskar jag hade dessa backarna hemma. Sprang på ett rådjur som korsade vägen. Det gör man sällan i LKPG city.  Jag tog mig kanske inte riktigt tiden att njuta av utsikten, utan hade mer fokus på löpningen.  Hade gärna gett mig ut i de trakterna fler gånger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fick upp bra svett, flås och pump i benen.  Sen blev det duschen och hotellfrulle.

Uppförsbacke

Var ute med familjen och sprang i morse.  Joggade 10 minuter för att sedan köra ett stenhårt intervall-pass.  Kändes fantastiskt att sprinta allt vad kroppen förmådde.
Det kändes som jag kom upp i en sjuk hastighet även om jag sprang uppför en brant backe. De första två varven var lätta. På det tredje varvet var det som att springa in i en vägg. Men det var bara att kämpa sig igenom.   Körde 2×5 varv.  Sprinta uppför, jogga nerför.

I love it.   Kan lätt bli samma pass senare i veckan.

Senare på dagen drog jag ett bröstpass, för att bygga [...]