En Krigares Själ handlar om en mans kamp och strävan i träningen och livet.

Huvudpersonen är Mr Lisinski – Björn Lisinski. Det är jag –  Krigaren.

Krigaren som utkämpar den kamp som ingen annan kan, kampen mot sig själv. Kampen om att växa, bli starkare och bättre, både fysisk och mentalt.

Jag är en familjefar, bor i ett radhus i förorten och är född 75. Har ett stillasittande jobb.

Den enda sport som har tilltalat mig är kampsport. Har tränat lite olika sådana. Karate, Kick och Thaiboxning, Kung Fu.

Jag har alltid varit smal, med hyfsat utpräglade muskler för att inte träna speciellt aktivt.   När jag fyllde 31 så tycks det som min kropp ändrade ämnesomsättning, eller om det var så att jag bara åt mer och dåligt.  I slutet på 2007 började jag träna Kung Fu, för jag var trött på att komma i sämre och sämre form.  När jag kört någon termin kände jag mig bättre, men min kropp såg inte riktigt ut som jag ville.

En kompis från jobbet hade sagt att ville jag ha hjälp att shape upp mig så kunde han hjälpa mig. Och jag tog honom på orden.  I och med Kung Fun hade jag fått upp en schysst grundstyrka, så vi började att köra ganska seriöst och hårt från början, vilket snabbt gav resultat. Det var bland det bästa jag har gjort.  Jag har kört på seriöst och målmedvetet ända sen dess.   Ett tag körde jag Kung Fu och styrketräning parallellt men efterhand kom jag mer och mer in på gymmets fitness spår och började gå på klasser där, i gruppträning, så som Body Combat, Body Step, Body Pump osv. Även lite dansklasser slank med.

Det var min blivande fru som drog med mig på alla klasser och väckte mitt intresse, vilket jag är glad för.  Jag träffade henne på gymmet och hon instruerade mitt första Body Combat pass.  Så jag har henne att tacka för mycket av den inspiration och glädje jag har fått med gruppträningen – och självfallet i vårat gemensamma liv =)  *kärlek*

Det tog överhanden och Kung Fun fasades ur mer och mer, kanske beroende på skador och andra omständigheter också. Lite synd för det man fick lära sig där var så mycket mer än bara kampkonst.  Jag bär med mig visdomen vidare i livet.

Jag fick möjligheten att gå på en Body Combat utbildning och tog licensen.  Och nu är jag även licencierad TRX instruktör.

Mer kommer…